måndag

Ditt ansikte på en sedelJag hittade en rätt rolig sida där man kan sätta in sin bild på valfri valuta. Tyvärr fanns inte svenska pengar. Jag har använt mig av Max, en 20 år gammal katt, han förtjänar faktiskt att hamna på en sedel.
Länken: www.festisite.com

Sötsurfaren slår till igen

En liten miniatyrgubbe som äter persilja.

Spara och slösa

Bilden kommer ifrån en gammal version av Lyckoslanten. En av Sveriges största barntidningar med en upplaga på 530 000 exemplar. Tidningen vänder sig till skolbarn i åldrarna 9 till 12 år. Den ska vara både kul och lärorik samt inspirera lärare i undervisningen om ekonomi och pengar. Superbra att den finns, barn behöver lära sig tidigt om pengars värde.

Spartips 11


Här är ett spartips lagom till julen från goodhousekeeping. Här kan man faktiskt spara jättemycket. De senaste teknikprylarna är dyra, men man behöver oftast inte dessa. Numera finns det billiga digitalkameror, mp3 spelare och laptops som räcker, du behöver absolut inte det senaste. Tänk efter, är det märket eller funktionen som är det viktiga?

Är det bara jag som tycker det här är roligt?:

"If you are just buying for your girlfriend that just goes walking every morning and listens to the same songs over and over again.. get the one with smaller amount of memory".