lördag

Dagens middag

Det är alltid bra att ha rester hemma så man slipper stå vid grytorna. Detta lagade jag innan jul som ni kanske minns (ja, det har legat i frysen). Gott att ha piri piri på, så blir det lite mer smak!

Endast show off

Kolla vilka perfekta shampoo och balsam flaskor jag fick av syrran i julklapp. 946 ml st, jag kommer inte att behöva handla det på hela året. Kuben är till för att illustrera hur stora de är för er som undrar.

Dagens köp: Puderrosa trosor med matchande tunnelbanekort

Idag har jag varit på mellandagsrea. Jag köpte ett par trosor för 29:- på Åhlens, sen ett tunnelbanekort på SL som räcker till mitten av juni, för 2450:- (studentpris), där rök mina julklappspengar och lite till. Underkläder är något som jag köper på rea, det är inte direkt så att modet förändras så mycket från år till år. Beror väl i och för sig på hur trendkänslig partner du har.

Spartips 27

Januari är väl den månad då de flesta har lite dåligt med pengar. Man har gett bort en massa julklappar och köpt dyr mat. Det bästa skulle väl vara att stryka bort januari ur kalendern, men det går ju inte. Så mitt tips till er idag är att göra en budget för resten av året, perfekt nu när plånboken är som tunnast. Spartips nr 27:
Gör en budget, så du kan se hur mycket pengar du har att röra dig med (det behövs inte mer än ett Excelark för att börja).