tisdag

Dagens köp: Wrangler jeans

Idag köpte jag ett par Wrangler jeans på JC. Jag har aldrig haft ett par Wrangler förut så jag hoppas att det är bra kvalité. Det finns helt galet billiga jeans på JC, rester från rean. De jag köpte kostade 199:-, har kostat 999:-. Dit och fynda!

Ej spartips men bratips

Läkare utan gränser höll en föreläsning för min klass innan jul. Det handlade om hur man skulle marknadsföra sig när man var en hjälporganisation. De berättade om tomma barnkistor som de ställde runt på stan, och varje gång någon skänkte pengar togs en kista bort. Väldigt effektivt, skulle jag säga. De berättade även att deras ekonomi skjutit i höjden på senare år bland annat genom att fler personer börjat testamentera till dem.
"Läkare Utan Gränser är helt befriade från reavinstskatt vilket betyder att hela beloppet går till organisationen om vi ärver och säljer fastigheter eller värdepapper."
Varför inte testamentera allt eller delar av ens förmögenhet till en hjälporganisation, Läkare utan gränser är min favorit. Om du direkt vill ge bort pengar via mobilen, tryck här.

Internet fullt av möjligheter

Här är en rolig länk med 10 dumma internetideér som gjort någon rik. Bland annat The Million Dollar Homepage som säljer pixlar för en dollar stycket.