torsdag

Jag älskar socker

Hittade en supersöt sida, Dansukker. Blir man inte kär? De har enormt mycket recept, sen har de även fina alla hjärtans dag kort.

Länktips


Jag hittade en jättebra sida som testar kvalitén på olika prylar, mat osv. Enligt de själva, Sveriges största konsumentsida. Den är helt fantastisk, och rolig på sina ställen. Den testar bland annat kvalitén på bhar, högtryckstvättar, fiskpinnar, tvättmedel, vilken sill som gör dig smart och en massa massa mer. Gå in och kolla, ett måste för en som tänker på billigt och bra.

Det finns även en juridikexpert som svarar på frågor.

Kladd e gott

Idag bakade jag kladdkaka igen, denna gång utan nötter med kokkos istället för ströbröd som en läsare tipsade om. Sen hade jag florsocker som garnering.

Spartips 46

Har ni tänkt på att tvål oftast säljs i små förpackningar? Det har jag, och jag köper inte tvål utan stora och billiga duschkrämer och använder dem som refill. Dagens spartips asså:
Köp inte småtvålar, köp stora duschkrämer (man kan använda en finare flaska än de som finns).

Dagdrömmeri


Härliga Veronica Maggio, ur texten:
"Hon blev en hjälte en legend för alla kvinnor med lata män.. Kunde dem också göra så? Bara lämna allt och gå, satsa på sig själv och se hur långt dem kunde nå".
Dagdrömma kan man ju alltid göra..