torsdag

Spartips 42

Imorgon fyller min favorit skåning år. Kolla vilket personligt paket han ska få. Jag hade bara en fyrkant presentpapper kvar resten är gårdagens tidning. Det blir inte så snyggt, men det är billigt. Ett spartips:
Slå in presenten i tidningspapper, klipp ut en fyrkant presentpapper som dekoration (har ni inte en tidning ta en ICA-kasse, men det blir inte lika fint).

Oscarsgalan, och de nominerade äro

Sådär, då var nomineringarna klara inför Oscarsgalan. Bästa film:
Åh, vad jag ska götta mig i bra film nu. Jag ser även fram emot att se den nominerade för bästa kvinnliga huvudroll Anne Hathaway i Rachel Getting Married och Philip Seymour Hoffman (han är så bra, se en film med honom och den är inte dålig), i kategorin bästa manliga i filmen Doubt. Här har ni hela listan på de nominerade.

Javisst är det så


Reklamfilm från Holland som tar upp en bekant känsla.

Dåliga förebilder

Den här sidan har bilder på kändisar som röker. En fin bild på Amy Winehouse, förutom ciggen, det är ett bra avskräckande exempel med tanke på hur hon ser ut nu. Inte för att det endast är rökningen som är orsak till detta men säkert en del i det hela.

Spartips 41

Jag vet inte vad det kostar att röka, men jag tippar att ett paket cigg kostar ca 50:- men jag kan ha fel. Jag har inte köpt cigg sen jag var arton och tyckte att man var cool när man rökte. Om du röker några paket i veckan blir det en jäkla massa pengar på ett år. Sen för att inte tala om hälsan. Det är sjukt osexigt att röka, det luktar illa också. Så detta är spartipset för dagen:
Rök inte, inte bara dåligt för din plånbok och dig, utan även dåligt för din omgivning (om du vill sluta röka finns ett gratisnummer att ringa: 020-84 00 00).