tisdag

Surftips: Det blir bara bättre med åren

Internet är gratis, eller iallafall nästan. Jag hittade en rolig sida genom Expressen. De tipsar om en modeblogg för äldre. På bilden: Vem vet, kanske framtidens blondinbella och kenza, om 60 år?
Här har ni länken, enjoy.

Läskig blogg

Jag tycker att min blogg är ganska bra för att handla om tråkiga spartips. Jag surfar såklart runt på nätet för att få inspiration. Jag hittade en annan sparblogg, den heter Fröken Sparsmarts smarta spartips. Den är helt utflippad, hon skriver om mördarsniglar som man kan använda som öronproppar, tamponger som julpynt, mördarsnigelte osv. Jag undrar om hon knarkar eller bara har en enorm kärlek för sniglar? Skulle jag ha en snigel i min trädgård, skulle det vara jag som dödade och inte tvärtom.

Diettips

Ibland får jag spartips skickade till mig (billigtochbra@gmail.com). Idag fick jag detta:

Läs DN "Söndag". Efter alla helger med allt frosseri i mat och att många människor har gått upp i vikt finns en metod att mycket snabbt gå ned i vikt. Inga krångliga dieter med fettsnålt, fettrikt utan kolhydrater, eller en massa jobbig motion.
Skapa en rejäl magsjuka som håller i sig en vecka. Alla kommer att lyckas ! Garanti på en viktminskning på minst 5 kg. Se bara till att du dricker så att du inte torkar ut.
..................................................................................................
Jag skulle själv inte ge detta tips, jag är egentligen emot alla slags dieter (förutom en billig och välbalanserad kost förstås). Detta är definitivt billigt men inte bra. Men för er som är intresserade kanske det kan vara något?