tisdag

Kvällslåt till kvällsmackan

Den 13 maj spelar Beyoncé i Globen, jag skulle gärna se henne. Jag gillar verkligen låten Halo, klicka här om du vill se videon.
Idag har Wedins Accent 1/2 reapriset. Det finns jättefina skinnhandskar för ca 50:- där för den som orkar sig ut på stan!

Jaså minsann..

I Expressen den 19/1 09 står det:

"Rika män ger sina partners fler orgasmer jämfört med fattigare män, visar en ny forskningsstudie."

Det var ju bra, då är det inte bara pengarna som gör att man borde dejta rika män. Undra om det gäller rika kvinnor också? Ni får ge er ut på fältundersökning.

Spartips 40

Jag tror jag har haft alla färger man kan ha på sitt hår. Men det senaste året har jag sparat ut till min naturliga hårfärg (inte jag på bilden). Min frisör sa att jag har askfärgat hår, så det är väl typ grådassigt. Men jag skäms inte, jag gillar det, dessutom är det billigare. Dagens spartips:
Behåll din naturliga hårfärg, färga är dyrt (det ju så fruktansvärt fult med utväxt, och ett evighetsprojekt).

Snart är det Oscarsgalan

På bilden: Julia Roberts i second hand klänning från
Valentino, när hon vann 2001,
inte bara jag som gillar billigt och bra

Jag älskar att kolla på film, speciellt bra film. Snart är det Oscarsgalan (22 februari) och jag brukar kolla på de som är nominerade till bästa film innan galan och göra ett excelark med betyg (nej, jag är ingen liten nörd jag inte). Hinner jag kolla fler, typ bästa kvinnliga och manliga gör jag det också. I år kommer allas vår älskade Hugh Jackman att vara värd.

Den 22 januari släpps nomineringarna, håll utkik.

Oscarssajten innehållen en massa rolig information gå in där och förbered er. Här är listan på alla som har vunnit bästa film i Oscarsgalans historia, skriv ut och bocka av.
Förra årets vinnare i bästa film var No country for old men, den var jättebra, men min personliga favorit av de nominerade var Michael Clayton, Tilda Swinton var underbar.