lördag

Spartips 23

Snart är det nyårsafton och ett nytt år ska firas. De flesta skålar i champagne, jag skålar i Cinzano Asti. Det är ett vitt mousserande vin som inte kostar skjortan. Spartips 23:
Skåla in det nya året med billig dricka(eller bli bjuden, det år förstås billigast).

Dagens köp: Fynd på second hand


Det blev inte så mycket shopping. Men jag köpte två användbara grejor, en citruspress i keramik för 10:- på röda korsets second hand och en teburk för 7.50:- på en liten loppis där en gubbe sålde allt för halva priset.

Shopping

Tro det eller ej, idag ska jag ut på stan och shoppa. Om ni undrar varför så är det mest sympatishopping, syrran ska fynda. Sen ska jag byta julklappar, en burberry parfym som blev fel. Jag återkommer om jag köper något. Men jag ska såklart utöva regeln "tänk tre gånger innan du bestämmer dig"(obs! Det är inte vi som är på bilden, men det är ganska likt).

Dagens köp: Kokbok

Idag köpte jag en till kokbok (69:-) från "smaker från hela världen", denna gång var det mellanöstern. Jag ser fram emot att använda den nu när man ledsnat på julmaten. Det som ska bli roligast att göra är falafel, lammgryta, fårostknyten, baba ganoush och kikärtssnacks.

R.I.P Eartha Kitt


Just an Old Fashioned Girl (who just want's a millionare). Mest känd var hon för Santa Baby och Catwoman.

Dagens slösa

Men lilla Tom, nu har du väl ändå tagit i. Enligt Expressen fredag har Tom Cruise och hans fru Katie Holmes slagit in julklappar för över 50.000 kr (priset för presentpappret), á 500 kr paket.