måndag

Spartips 24

Nu är jag i Övik över jul och träffar mina föräldrar. Det är en typisk småstad med allt vad det innebär. Det finns inte så mycket att göra förutom att vara i naturen, gå på bio (Spelas oftast bara 3-4 filmer, vilket hälften av dessa är barnfilmer), dricka öl och shoppa. Detta blir spartips nr 24:
Shoppa i småstäder (Några fler tips: Falun, Skövde, Falkenberg, Kristinehamn och Skellefteå. Oftast finns det fina saker kvar eftersom det rådande modet inte riktigt hunnit ifatt).

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Din blogg är så jättebra, massa smarta och uppfinnings rika ideer, både; snygga, smarta, återvinngsnyttiga,roliga och billiga!

  Keep up the good work!

  // Anna 21 år.

  SvaraRadera
 2. Ska du inte rekommendera Norrköping?

  SvaraRadera
 3. Jag tror de som har mest fördommar om småstäder är de som flyttat därifrån. Kommer själv från en småstad och har många bra minnen därifrån, tycker det är trevligt att åka hem till föräldrarna under jul och så men jag hatar verkligen människor som kommer hem och tror att de är bättre än andra för att de bott ett år i stockholm eller liknande.

  Rådande modet inte hunnit ifatt? Det är 2000-talet nu, allt finns ju på nätet, och vad kan man göra i en storstad för att få reda på om senaste modet som man inte kan göra i en liten stad? I småstäder kan det finnas lika bra mode som i de större, om de har de större kedjorna, vilka de flesta du nämnt som exempel har.

  Emma

  SvaraRadera