måndag

Spartips 49

Våran lägenhet har saknat en hylla/ett skåp/en byrå/en bänk/ett sideboard (vad kallar man denna?) länge. Det är lite krångligt att köpa något om man inte har någon bil. Som tur var är våra grannar snälla att ställa ner sina gamla möbler i grovsoprummet. Den här bänken stod där alldeles för sig själv, den hade perfekta mått att passa bredvid våran öppna spis. Detta blir spartips 49:
Underskatta inte grovsoprummet (jag har hittat en herrbetjänt där också, men den fick inte plats i sovrummet, inte för att det var en till herre utan platsbrist).

3 kommentarer:

 1. Hej! Hittade hit via din systers blogg! Själv hittade jag ett hörnskåp i ett grovsoprum för länge sen...., det har jag kvar ännu! Har även en likadan hylla som du hittade. Perfekt...., men jag fick ge 75kr för min!
  Ha det gott o GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

  SvaraRadera
 2. Ja grovsopprum är inte att underskatta, jag har det extra lyxigt med en farfar som gillar att kolla in vad folk slänger i grovsopprummet i hans brf-förening (okej han sitter i styrelsen och tittar lite extra därför) så ibland kan man få ett samtal från farmor som berättar att om jag fortfarande vill ha en sådan där adventsljusstake som jag pratat om så har farfar hittat en. Eller cyckel, som min syster tog hand om, eller golvlampa som bott hos både mig och syster, eller.. ja mycket finns det. Mycket bra tips!

  SvaraRadera
 3. Tackar, gratis är gott som det heter!

  SvaraRadera