tisdag

Dagens slösa

Jag höll på att få en liten smärre hjärtattack idag. Linsvätska är en sån där sak som man egentligen inte vill köpa, men som är ett måste. Lite saltvatten i en flaska. Liter priset är ungefär samma som en fin whiskey. Jag la ut 139:- för 300 ml, på en stor optikerkedja, nämner inga namn. Såg sen att den fanns på Apoteket för ungefär 80:-. Detta förstörde min dag.

7 kommentarer:

 1. Jag är ju så snål jag så för mig hade det blivit en retur och ett nytt köp, på Apoteket ;)

  /

  SvaraRadera
 2. Du kan ju kanske lämna tillbaka?
  Du har väl kvittot?

  SvaraRadera
 3. Bra idé... åkte du till stan och lämnade tillbaka den?

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du ska vara glad istället för att låta 59 kronors förlust förstöra din dag. Tänk så mycket du sparar in på ett helt liv nu när du upptäckt detta - om du gör åt en flaska per månad så sparar du 708 kronor på ett år då du upptäckt detta. Det borde ju vara något som RÄDDAR din dag istället :)

  /Pingvin

  http://kockenochpingvin.travelblogg.se/

  SvaraRadera
 5. Ett tips är att köpa engångs pipetter med linsvätska, dom finna på apoteket och heter Drop It- En blå liten "kartong" förpackning med bubblor på, fråga efter den på apoteket. Dessutom tror jag att en förpackning kostar typ 35-40:-. Dock är det "bara" 20 stycken pipetter á 2ml. Men en sån där pipett räcker till ett öga så i längden blir det mycket billigare :). Däremot när du ska tvätta en lins eller fylla linsetuiet behövs det en pipett till varje lins. Ha en bra dag!

  SvaraRadera