- Ris - släng i ett ägg och lite grönsaker, stek, krydda, ät!
- Pasta - lägg på ost, lite creme fraiche blandat med senap. Lägg även på skinka, tomater och kryddor, eller vad som finns hemma, gratinera i ugnen.
- Pannkaka - hacka, stek i stekpannan med lite smör.
- Bröd - lägg på olivolja och kryddor, in i ugnen, gott till soppa! Eller varför inte en bruschetta?
- Kycklingbitar, gör en kycklingsallad.
tisdag
Rester - Snabbt och billigt!
En massa bra mat slängs alltså i onödan, enligt dagens DN. Jag försöker att spara på allt. Här kommer lite tips för vad ni kan göra med resterna:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vi har minsann fått lära oss ta vara på maten... jag slänger nästan aldrig mat. ALLT ska ätas opp!
SvaraRaderaHoho billigt och bra! Jag saknar dina inlägg.
SvaraRaderaMånga bra tips och gulliga sötsurf.
/Max
:-D
SvaraRaderaJag får se om jag har tid lite senare i vår
Kram B o b